Om oss - Cellfood Original, världens mest sålda kostillskott med syre, en unik, patenterad formel.


Go to content

Main menu:


Om oss


Kontaktperson:
Varga Åskvigg
tel 070 755 1559
mejla mig »

Företag:
Cellnutrition
Abbedissavägen 19
746 95 Skokloster
Organisationsnr:
19461206-6680
Godkänd för F-skatt

Det började 1985 med företaget Levande Mat i en källare i Västerås med odling och försäljning av ekologiska, färska böngroddar till livsmedelsbutiker. Sedan dess har vårt produktutbud stadigt utökats, och vi har expanderat från källarverksamhet till butik och nu till webbutik.

Vi odlar fortfarande groddar, men bara till husbehov, och produktinrikningen i butiken har gått mer mot kosttillskott och hälsopreparat. Genom åren har vi sökt och utprovat en mängd hälsopreparat och kostillskott för att kunna leverera bara det allra bästa till våra kunder. Vi har också flyttat och finns nu i det vackra Skokloster vid Mälaren några mil söder om Uppsala.

Hösten 2007 övergav vi efter 22 år namnet Levande Mat och heter sedan dess Cellnutrition, som vi tycker passar vår nuvarande inriktning bättre.

Vi ställer enormt stora krav på våra leverantörer och produkter. Självklart måste produkterna vara rena och fria från alla tillsaster. Produktionen och tillverkaren måste arbeta hållbart, etiskt och moraliskt korrekt. Och självklart måste produkterna vara effektiva och kostnadseffektiva för kunden.

I dag satsar vi på några få, unika varumärken som visat sig leva upp till våra höga krav. Dessa är:
Cellfood. Kosttillskott med syre för både människor och djur. Cellfood är unikt i sitt slag. Det mest sålda kosttillskottet med syre i världen.
Alka Vitae. pH-balanserande produkter
Healty Health. Naturlig Oreganoolja
Rapsodine. Svenska rengörings- och hudvårdsproduker av svenskodlad ekologiskt rapsolja. Miljövänligt och effektivt. 
 
 
Back to content | Back to main menu