Cellfood CELL-PET, kompletteringsfoder för små djur, hundar, katter, kaniner och alla andra djur under 50 kg kroppsvikt.2000-talets supervitaliserande näringstillskott med syre, speciellt utvecklat för stora djur, hjälper djuren med näringsupptag, avgiftning, matsmältning, immunförsvar, läkning och återhämtning. - Cellfood Original, världens mest sålda kostillskott med syre, en unik, patenterad formel.


Go to content

Main menu:


Cell-Pet

 CELL-PET®, mineral- och näringstillskott med syre för ditt husdjur

Supervitaliserande näring och syre för små djur

CELL-PET är baserat på Cellfood® (motsvarigheten för människor), och har anpassats speciellt för djurens specifika behov.

Enkelt att ge – bara tillsätt några droppar i dricksvattnet!

 • Verkar snabbt och effektivt

 • Kostnadseffektivt och lättanvänt

 • Ger långsiktiga resultat


CELL-PET är ett supervitaliserande, högkoncentrerat mineral- och näringstillskott i kolloidal form som tillsätts djurets dricksvatten dagligen så att djuret bibehåller välmående, vitalitet och bästa form. CELL-PET ser till att kroppen får del av näring och syre direkt på cellnivå.

CELL-PET är speciellt utvecklat för små djur med kroppsvikt under 50 kg, t.ex. hundar, katter, kaniner, hamstrar och andra mindre husdjur.


CELL-PET är ett dynamiskt, ekologiskt och miljövänligt preparat som verkar på kroppens alla nivåer. Produkten är tillverkad av endast rena, för kroppen naturliga ämnen, och har inga skadliga bieffekter. Fördelarna är däremot många:

 • Främjar topprestation

 • Främjar vitalitet och energi

 • Motverkar slöhet och oro

 • Motverkar obalanserad hyperaktivitet

 • Har en lugnande effekt

 • Stärker allmänhälsan

 • Balanserar kroppsvikten

 • Förbättrar matsmältningen

 • Främjar frisk och stark hud och glansig päls

 • Upprätthåller allmänt välmående


Dagens ökande förekomster av miljögifter och föroreningar tillsammans med kvalitetsvariationer i djurmat och dricksvatten gör att djuren idag är mer utsatta än någonsin för stress och sjukdom.

Brist på syre och mineraler leder till ansamling av avfallsprodukter och toxiner i kroppsorganen, vilket utgör en grogrund för skadliga bakterier, virus och patogener.

Därför behöver ditt djur fullvärdig näring varje dag i reningssyfte och för naturlig optimering av näringsupptag och biokemiska aktiviteter på cellnivå.

Hur kan CELL-PET ge så bra resultat?
Hemligheten är den unika formeln som genererar nytt syre och väte samt tillför aminosyror, mineraler, enzymer, elektrolyter och spårämnen. Nytt syre och väte skapas genom spjälkning av vattenmolekyler. Processen startar när preparatet blandas i vatten och dricks, varefter det blir tillgängligt på cellnivå där det behövs bäst i djurets kropp. När djuret dricker vatten med CELL-PET börjar detta verka på sitt unika och fantastiska sätt på alla nivåer; fysisk, elektromagnetisk, kemisk och biologisk.

Bygger på det internationellt prisbelönta Cellfood®
CELL-PET är djurens motsvarighet till kosttillskottet Cellfood® för människor, som redan 1997 belönades med det prestigefyllda Advanced Technology Award från International Hall of Fame i Atlanta, USA.
CELL-PET skiljer sig från Cellfood genom att mineralmängderna är anpassade för djur, samt att näringsämnen som inte är viktiga för djur har uteslutits.

Innehåll:
CELL-PET innehåller rent vatten med en lösning av 78 kolloida spårämnen, 34 enzymer och 17 aminosyror inkluderande svavel, kisel, kalcium, magnesium, natrium, kalium, järn, krom, strontium, zirkonium, nickel, bor, mangan, barium, molybden, vanadium, koppar, brom, bismuth, jod, zink, kobolt, selen, niacin, vitamin C, lysin, jäst, metionin och glycin.

Bruksanvisning:
Blandas i djurets dricksvatten.

Beräkna hur mycket vatten djuret dricker i genomsnitt per dag (dagsmängd vatten i tabellen nedan). Om flera djur dricker ur samma skål, beräkna då den genomsnittliga mängden per dag för samtliga djur.

Supervitaliserande, högkoncentrerad näringslösning

Droppflaska (29 ml)
Räcker 6-7 månader

1 flaska 95 kr

Postens brevfrakt tillkommer.
Cell-Pet
1 st 139 kr
Antal:
 
 
 
Antal droppar CELL-PET
Dagsmängd vatten
Dag
1 & 2
Dag
3 & 4
Dag
5 & 6
Dag 7
och löpande
Upp till 250 ml 1
1
2
3
500 ml
1
2
4
6
1000 ml
2
3
4
6
 
 
 

Varning: Används endast till djur. Förvara flaskan utom räckhåll för barn. Undvik att spilla på organiska eller oljebaserade material (t.ex. silke, bomull, linne, ull, trä). Matsmältningsenzymerna i preparatet kan bryta ned och skada dessa. Placera inte flaskan nära utrustning som avger elektromagnetisk strålning som kan påverka preparatet.

CELL-PET är inte en medicin: Oxygen For Life SA (Pty) Ltd och NuScience, USA understryker att detta preparat inte är en medicin och inte har någon medicinsk effekt. Om djuret har någon sjukdom eller sjukdomssymptom bör en veterinär konsulteras. CELL-PET ersätter inte heller dagligt normalt foder, utan ska endast användas som kompletteringsfoder.
 
 
Back to content | Back to main menu