Cellfood CELL-PET, kompletteringsfoder för små djur, hundar, katter, kaniner och alla andra djur under 50 kg kroppsvikt.2000-talets supervitaliserande näringstillskott med syre, speciellt utvecklat för stora djur, hjälper djuren med näringsupptag, avgiftning, matsmältning, immunförsvar, läkning och återhämtning. - Cellfood Original, världens mest sålda kostillskott med syre, en unik, patenterad formel.


Go to content

Main menu:


Cell-Pet

 Cell-Pet®, mineral- och näringstillskott för ditt husdjur

Cell-Pet är avsett för små djur under 50 kg

Cell-Pet är baserat på Cellfood® (motsvarigheten för människor), och har anpassats speciellt för djurens specifika behov.

Enkelt att ge – bara tillsätt några droppar i dricksvattnet!

  • Mycket lättupptagligt

  • Kostnadseffektivt och lättanvänt


Cell-Pet är ett högkoncentrerat mineral- och näringstillskott i kolloidal form som kan tillsätts djurets dricksvatten dagligen. Cell-Pet är speciellt utvecklat för små djur med kroppsvikt under 50 kg, t.ex. hundar, katter, kaniner, hamstrar, fåglar och andra mindre husdjur.
Cell-Pet är en proprietär registrerad blandning av naturliga vegetabiliska mineraler från plantsubstrat och elektrolyter i jonisk kolloidal suspension. Cell-Pet kan tillsättas djurets dricksvatten dagligen. Cell-Pet är ett kompletteringsfoder och ersätter inte normalt foder.


Dagens ökande förekomster av miljögifter och föroreningar kan medföra kvalitetsvariationer i djurfoder och dricksvatten; t ex kan det saknas vissa viktiga spårämen.


Bakgrund och ursprung?

All Cell-Pet tillverkas i Kalifornien i USA av NuScience i FDA-godkända laboratorier enligt en proprietär formel och teknik som utarbetades av forskaren Everett L. Storey.
Everetts  område var  fysikalisk kemi och mikrobiologi. För sitt revolutionerande arbete med syre- och väte-molekyler fick han bl.a. erkännande av Albert Einstein som titulerade honom geniet.
 Det tar 9 månader att tillverka varje sats Cell-Pet..

Bygger på det internationellt prisbelönta Cellfood®
Cell-Pet är djurens motsvarighet till kosttillskottet Cellfood för människor, som redan 1997 belönades med det prestigefyllda Advanced Technology Award av International Hall of Fame i Atlanta, USA.Cellfood säljs nu i över 90 länder.

Innehåll:
Cell-Pet innehåller renat havsvatten med en lösning av aminosyror och kolloida spårämnen som extraherats från havsalger, samt enzymer och elektolyter.


Observera att:
På tillverkarens och distributörens webbsidor beskrivs ytterligare en effekt av den proprietära formeln Cell-Pet och Cellfood, som innebär att nytt syre bildas genom en vatten-spjälkningsprocess när Cell-Pet eller Cellfood blandas i vatten och intas. Observera att det inte finns någon forskning gjord på djur med Cell-Pet som visar detta och därför hävdar vi inte  att produkten ger några resultat utöver vad som kan förväntas av mikronäring generellt sett.
 
Vad gäller Cellfood för människor har oberoende forskare på Sports University of Pretoria visserligen genomfört studier som bl.a. påvisat att syremängden ökat i vatten när Cellfood blandats i det. Det säger dock inget om vad som händer i en människo- eller djurkropp vid intag av sådant vatten. Man gjorde även en studie som påvisade att elitidrottare som fått Cellfood bl.a. ökat sina VO2-max,  och vissa övriga prestanda jämfört med kontrollgruppen.
Observera att denna forskning inte utvärderats av FDA eller svenska Jordbruksverket, och någon motsvarade forskning på djur har oss veterligen inte utförts.

Bruksanvisning:

Cell-Pet blandas i djurets dricksvatten. Om djuret av någon anledning inte kan dricka vattnet så kan Cell-Pet blandas i lite vatten, kankse 1 eller 2 matskedar först, som sedan blandas i fodret. 

Beräkna hur mycket vatten djuret dricker i genomsnitt per dag (dagsmängd vatten i tabellen nedan). Om flera djur dricker ur samma skål, beräkna då den genomsnittliga mängden per dag för samtliga djur.

Högkoncentrerad näringslösning

Droppflaska (29 ml)
Räcker 6-7 månader

PostNords frakt tillkommer.
Cell-Pet
1 st 159 kr
Antal:
 
 
 
Antal droppar CELL-PET
Dagsmängd vatten
Dag
1 & 2
Dag
3 & 4
Dag
5 & 6
Dag 7
och löpande
Upp till 250 ml 1
1
2
3
500 ml
1
2
4
6
1000 ml
2
3
4
6
 
 
 

Varning: Används endast till djur. Förvara flaskan utom räckhåll för barn. Undvik att spilla koncentrerat Cell-Pet på organiska eller oljebaserade material (t.ex silke, bomull, linne, ull, trä). När det är blandat i vatten finns inte denna risk. Matsmältningsenzymerna i preparatet kan bryta ned och skada dessa. Placera inte flaskan nära utrustning som avger elektromagnetisk strålning som kan påverka preparatet.

Cell-Pet är inte en medicin: Oxygen For Life SA (Pty) Ltd och NuScience, USA understryker att detta preparat inte är en medicin och har inte någon medicinsk effekt. Om djuret har någon sjukdom eller sjukdomssymptom bör en veterinär konsulteras. CELL-PET ersätter inte heller dagligt normalt foder, utan ska endast användas som kompletteringsfoder.
 
 
Back to content | Back to main menu