Cellfood CELL-VET, kompletteringsfoder för stora djur, hästar, mjölkkor, och alla djur över 50 kg kroppsvikt.2000-talets supervitaliserande näringstillskott med syre, speciellt utvecklat för stora djur, hjälper djuren med näringsupptag, avgiftning, matsmältning, immunförsvar, läkning och återhämtning. - Cellfood Original, världens mest sålda kostillskott med syre, en unik, patenterad formel.


Go to content

Main menu:


Cell-Vet

 Cell-Vet®, mineral- och näringstillskott för stora djur


Avsett för djur över 50 kg

Cell-Vet är ett kompletteringsfoder baserat på Cellfood® (motsvarigheten för människor) och har anpassats speciellt för djurens specifika behov.


Cell-Vet är anpassat för stora djur över 50 kg, såsom hästar, kor, grisar etc.Enkelt att ge
bara att blanda i dricksvattnet!

  • Verkar snabbt och effektivt

  • Kostnadseffektivt och lättanvänt


Cell-Vet är en proprietär registrerad blandning av naturliga vegetabiliska mineraler från plantsubstrat och elektrolyter i jonisk kolloidal suspension. Cell-Vet kan tillsättas djurets dricksvatten dagligen. Cell-Vet är ett kompletteringsfoder och ersätter inte normalt foder.

Dagens ökande förekomster av miljögifter och föroreningar kan medföra kvalitetsvariationer i djurfoder och dricksvatten; t ex kan det saknas vissa viktiga spårämen.

Bakgrund och ursprung?
All Cell-Vet tillverkas i Kalifornien i USA av NuScience i FDA-godkända laboratorier enligt en proprietär formel och teknik som utarbetades av forskaren Everett L. Storey.
Everetts  område var  fysikalisk kemi och mikrobiologi. För sitt revolutionerande arbete med syre- och väte-molekyler fick han bl.a. erkännande av Albert Einstein som titulerade honom geniet.
 Det tar 9 månader att tillverka varje sats Cell-Vet..

Bygger på det internationellt prisbelönta Cellfood®
Cell-Vet är djurens motsvarighet till kosttillskottet Cellfood för människor, som redan 1997 belönades med det prestigefyllda Advanced Technology Award av International Hall of Fame i Atlanta, USA.Cellfood säljs nu i över 90 länder.

Innehåll:
Cell-Vet innehåller renat havsvatten med en lösning av aminosyror och kolloida spårämnen som extraherats från havsalger, samt enzymer och elektolyter.

Observera att:
På tillverkarens och distributörens webbsidor beskrivs ytterligare en effekt av den proprietära formeln Cell-Vet och Cellfood, som innebär att nytt syre bildas genom en vatten-spjälkningsprocess när Cell-Vet eller Cellfood blandas i vatten och intas. Observera att det inte finns någon forskning gjord på djur med Cell-Vet som visar detta och därför hävdar vi inte  att produkten ger några resultat utöver vad som kan förväntas av mikronäring generellt sett.
 
Vad gäller Cellfood för människor har oberoende forskare på Sports University of Pretoria visserligen genomfört studier som bl.a. påvisat att syremängden ökat i vatten när Cellfood blandats i det. Det säger dock inget om vad som händer i en människo- eller djurkropp vid intag av sådant vatten. Man gjorde även en studie som påvisade att elitidrottare som fått Cellfood bl.a. ökat sina VO2-max,  och vissa övriga prestanda jämfört med kontrollgruppen.
Observera att denna forskning inte utvärderats av FDA eller svenska Jordbruksverket, och någon motsvarade forskning på djur har oss veterligen inte utförts.


Bruksanvisning:

Cell-Vet blandas i djurets dricksvatten. Om djuret av någon anledning inte kan dricka vattnet så kan Cell-Vet blandas i lite vatten, kankse 1/2 dl  först, som sedan blandas i fodret. 

Tumregel:1 ml Cell-Vet per 100 kg kroppsvikt.

1 flaska Cell-Vet 1000 ml

PostNords frakt tillkommer.
Cell-Vet 1 liter
1 st 1412 kr
Antal:
-------------------------
1 flaska Cell-Vet 100 ml.

PostNords frakt tillkommer.
Cell-Vet 100 ml
1 st 236 kr
Antal:
-------------------------
 
 
 
Mängd CELL-VET
Dagsmängd vatten
Dag
1 & 2
Dag
3 & 4
Dag
5 & 6
Dag 7
och löpande
20 liter 1 ml
2 ml
3 ml
4 ml
 
 
 

Varning: Används endast till djur. Förvara flaskan utom räckhåll för barn. Undvik att spilla koncentrerat Cell-Vet på organiska eller oljebaserade material (t.ex.silke, bomull, linne, ull, trä). Matsmältningsenzymerna i preparatet kan bryta ned och skada dessa. När det är blandat i vatten finns inte denna risk. Placera inte flaskan nära utrustning som avger elektromagnetisk strålning som kan påverka preparatet.


CellL-Vet är inte en medicin: Oxygen For Life SA (Pty) Ltd och NuScience, USA understryker att detta preparat inte är en medicin och inte har någon medicinsk effekt. Om djuret har någon sjukdom eller sjukdomssymptom bör en veterinär konsulteras. CELL-VET ersätter inte heller dagligt normalt foder, utan ska endast användas som kompletteringsfoder.
 
 
Back to content | Back to main menu