Cellfood CELL-VET, kompletteringsfoder för stora djur, hästar, mjölkkor, och alla djur över 50 kg kroppsvikt.2000-talets supervitaliserande näringstillskott med syre, speciellt utvecklat för stora djur, hjälper djuren med näringsupptag, avgiftning, matsmältning, immunförsvar, läkning och återhämtning. - Cellfood Original, världens mest sålda kostillskott med syre, en unik, patenterad formel.


Go to content

Main menu:


Cell-Vet

 CELL-VET®, mineral- och näringstillskott med syre för ditt husdjur


Supervitaliserande näring och syre för djur över 50 kg

CELL-VET är ett kompletteringsfoder baserat på Cellfood® (motsvarigheten för människor; har anpassats speciellt för djurens specifika behov.

Enkelt att ge
bara att blanda i dricksvattnet!

 • Verkar snabbt och effektivt

 • Kostnadseffektivt och lättanvänt

 • Ger långsiktiga resultat

 • Har en lugnande effekt


CELL-VET är ett supervitaliserande, högkoncentrerat mineral- och näringstillskott i kolloidal form som tillsätts djurets dricksvatten dagligen så att djuret bibehåller välmående, vitalitet och toppform. CELL-VET ser till att kroppen tillförs näring och syre direkt på cellnivå. CELL-VET är speciellt utvecklat för stora djur med kroppsvikt över 50 kg, t.ex. hästar, mjölk- och biffkor, grisar och andra större husdjur.

CELL-VET är ett dynamiskt, ekologiskt och miljövänligt preparat som verkar på kroppens alla nivåer. Produkten är tillverkad av endast rena, för kroppen naturliga ämnen, och har inga skadliga bieffekter. Fördelarna är däremot många:

 • Främjar topprestation

 • Främjar vitalitet och energi

 • Motverkar slöhet och oro

 • Har en lugnande effekt

 • Skyddar mot sjukdom

 • Balanserar kroppsvikten

 • Förbättrar matsmältningen

 • Ger frisk och stark hud och glansig päls

 • Upprätthåller allmänt välmående
Dagens ökande förekomster av miljögifter och föroreningar tillsammans med kvalitetsvariationer i foder och dricksvatten gör att djuren idag är mer utsatta än någonsin för stress och sjukdom. Brist på syre och mineraler leder till ansamling av avfallsprodukter och toxiner i kroppsorganen, vilket utgör en grogrund för skadliga bakterier, virus och patogener. Därför behöver dina djur fullvärdig näring varje dag i reningssyfte och för naturlig optimering av näringsupptag och biokemiska aktiviteter på cellnivå.

Hur kan CELL-VET ge så bra resultat?
Hemligheten är den unika formeln som ger nytt syre och väte tillsammans med aminosyror, mineraler, enzymer, elektrolyter och spårämnen. Nytt syre och väte skapas genom spjälkning av vattenmolekyler. Processen startar när preparatet blandas i vatten och dricks, och blir tillgängligt på cellnivå där det behövs bäst i djurets kropp. När djuret dricker vatten med CELL-VET börjar detta verka på sitt unika och fantastiska sätt på alla nivåer; fysisk, elektromagnetisk, kemisk och biologisk.

Bygger på det internationellt prisbelönta Cellfood®
CELL-VET är djurens motsvarighet till kosttillskottet Cellfood® för människor, som redan 1997 belönades med det prestigefyllda Advanced Technology Award från International Hall of Fame i Atlanta, USA.
CELL-VET skiljer sig från Cellfood genom att mineralmängderna är anpassade för djur, samt att näringsämnen som inte är viktiga för djur har uteslutits.

Innehåll:
CELL-VET innehåller rent vatten med en kolloidal lösning av 78 spårämnen, 34 enzymer och 17 aminosyror inkluderande svavel, kisel, kalcium, magnesium, natrium, kalium, järn, krom, strontium, zirkonium, nickel, bor, mangan, barium, molybden, vanadium, koppar, brom, bismuth, jod, zink, kobolt, selen, niacin, vitamin C, lysin, jäst, metionin och glycin.

Bruksanvisning:
Blandas i djurets dricksvatten.
Tumregel:1 ml CELL-VET per 100 kg kroppsvikt.

Supervitaliserande, högkoncentrerad näringslösning

Flaska med skruvkork:
100, 250, 500 eller 1000 ml

500 ml räcker för en häst
i ca 4 månader

Postens brevfrakt tillkommer,
över 2 kg = postpaket

1 flaska 100 ml
Cell-Vet 100 ml
1 st 225 kr
Antal:
-------------------------
1 flaska 1000 ml
Cell-Vet 1 liter
1 st 1345 kr
Antal:
-------------------------
 
 
 
Mängd CELL-VET
Dagsmängd vatten
Dag
1 & 2
Dag
3 & 4
Dag
5 & 6
Dag 7
och löpande
20 liter 1 ml
2 ml
3 ml
4 ml
 
 
 

Varning: Används endast till djur. Förvara flaskan utom räckhåll för barn. Undvik att spilla på organiska eller oljebaserade material (t.ex. silke, bomull, linne, ull, trä). Matsmältningsenzymerna i preparatet kan bryta ned och skada dessa. Placera inte flaskan nära utrustning som avger elektromagnetisk strålning som kan påverka preparatet.

CELL-VET är inte en medicin: Oxygen For Life SA (Pty) Ltd och NuScience, USA understryker att detta preparat inte är en medicin och inte har någon medicinsk effekt. Om djuret har någon sjukdom eller sjukdomssymptom bör en veterinär konsulteras. CELL-VET ersätter inte heller dagligt normalt foder, utan ska endast användas som kompletteringsfoder.
 
 
Back to content | Back to main menu