Cellfood Essential Silica, kisel är ett av kroppens viktigaste mineraler för hår, naglar, benstomme, hjärta och hjärna. - Cellfood Original, världens mest sålda kostillskott med syre, en unik, patenterad formel.


Go to content

Main menu:


Cellfood Essential Silica


 

Cellfood Essential Silica är ett av marknadens få kiselpreparat i lättabsorberad, flytande kolloidal form. Dessutom är det ensamt i världen att kombinera det viktiga mineralet kisel med Cellfood och dess unika formel för syresättning och näring.

Kisel behövs för många olika processer, vävnader och organ i kroppen, bland annat för benstomme, leder, brosk, hud, naglar, hår, tänder och tandkött; ja till och med för så viktiga organ som hjärta och hjärna. Det kan också spela en viktig roll för upprätthållande av allmänhälsan, rörlighet och smärtfrihet – och för att bistå kroppens naturliga förmåga till återhämtning och läkning.

  • Kisel och ben/leder: Kalcium, magnesium och vitamin D ansvarar inte ensamma för att upprätthålla benvävnadernas tillväxt, täthet, styrka, flexibilitet och kroppens collagen-produktion. För detta behövs bland annat även tillräckliga mängder kisel.


  • Kisel och hud, hår, naglar, tänder och tandkött: Utan tillräcklig tillgång på kisel kan kroppen inte upprätthålla optimal hudelasticitet och god kvalitet och tillväxt för hår, naglar, tänder och tandkött.


  • Kisel och hjärtat: Kiselhalten i aorta – hjärtats största blodåder – minskar ofta med åldern. Detta kan göra att hjärtats viktigaste förbindelse med resten av kroppen försvagas och risken för hjärt- och kärlproblem kan öka.


  • Kisel och hjärnan: Kisel i kroppen minskar oftast med åldern. Kisel kan motverka negativa effekter av aluminium i kroppen, och kan därför vara en viktig faktor för neurologisk hälsa.


  • Kisel har även betydelse för: Cellbildning och ämnesomsättning, kollagen-produktion, elasticitet i blodkärlen och upptagning av viktiga mineraler i skelettet.


På vilket sätt är Cellfood Essential Silica ett av världens bästa kiselpreparat?
Kisel är ett grundämne som förekommer i många former och utvinns från många olika källor.
De flesta kiselpreparat på marknaden idag säljs i tablettform, som är svårare för kroppen att absorbera.
För Cellfood Essential Silica utgår vi från kisel i en mycket ren mineralform som som genomgår vår unika patenterade process som transformerar mineralen till pH-neutralt, joniserat kisel (partiklar mindre än 10 nanometer) vilka är kolloida, dvs hålls flytande i fri form; inte bundna till ligander, proteiner eller citrater. Den enda bäraren i denna produkt är rent vatten.

Dessutom innehåller Cellfood Essential Silica en liten mängd  Cellfood som med sitt näringsinnehåll;  syre och 129 spårämnen, bl.a. boron, kalcium, magnesium, kalium och askorbinsyra som samtliga är viktiga ämnen som arbetar i synergi med kisel.Allt innehåll: Kiseldioxid, vatten och Cellfood (patenterad blandning av 129 kolloida mikronäringsämnen).

Cellfood Essential Silica är inte en medicin och ersätter inte läkemedel eller läkarvård. Vi påstår inte att produkten kan bota eller läka några sjukdomar eller ohälsotillstånd. Den ersätter heller inte vanlig föda, utan ska ses som ett komplement till en normal, balanserad kost. Förvara produkten oåtkomligt för barn. Överstig inte rekommenderad dos.
Ett enkelt och välsmakande sätt att tillföra kroppen ett av dess viktigaste mineral, kisel, som behövs för bl a vävnader, hår hjärta och hjärna.

1 droppflaska räcker 40 dagar!
Cellfood Essential Silica
1 st 350 kr
3 st 951 kr (99 kr rabatt!)
6 st 1830 kr (270 kr rabatt!)
Antal:
 
 
Back to content | Back to main menu