Cellfood hudgel, föryngrande och läkande hudkräm som motverkar rynkor och dålig hud. - Cellfood Original, världens mest sålda kostillskott med syre, en unik, patenterad formel.


Go to content

Main menu:


Cellfood Oxygen Gel


 

Cellfood Oxygen Gel är en vårdande hudgel som innehåller Aloe Vera, Lavendel och Cellfood (en unik, patenterad blandning av syre och 129 näringsämnen från de renast möjliga växtextrakt).

Cellfood Oxygen Gel är milt vårdande, fuktighetsbevarande och svalkande, den fungerar svagt basgörande på huden.

Applicera Cellfood Gel på ansiktshud eller hals, och andra hudpartier som känns torra eller irriterade. Så mild att du till och med kan applicera den innuti ögat, under ögonlocken vid t. ex. en skavande vagel i ögat. 


Använd den som dag- eller nattkräm, eller både och. Du kan applicera andra hudkrämer och smink ovanpå gelen, eller blanda gelen i din favoritkräm. 

Du kan även använda den på barn och djur, ingen fara om de råkar slicka i sig den! 


Cellfood Oxygen Gel:

  • Revitaliserar, renar och fuktar

  • Ger en mjuk och behagligt svalkande känsla

  • Fungerar för alla hudtyper, både torr och fet

  • Mjukgör och vårdar ojämn och fnasig hud

  • Kyler och lindrar vid solsveda, rodnad och irritation


Cellfood Oxygen Gel:

  • Aldrig testad på djur

  • Innehåller inte olja, gluten eller laktos

  • Innehåller inga dofttillsatser

  • Extremt låg risk för allergireaktioner


Huvudsakligt innehåll:
Cellfood: En unik syresättande formel med 78 spårmineraler, 34 enzymer och 17 aminosyror som ger oöverträffad näring till cellerna.
Aloe vera: En fantastisk växt, internationellt prisad som en naturlig hudvårdare och läkare. Fuktar och mjukgör både frisk och skadad hud.


Lavendel: En mycket omhuldad, naturlig ingrediens som sedan urminnes tider använts i hudvårdsprodukter och naturmedicin. Lavendel är virus- och bakteriehämmande, och har också en lugnande och avspännande effekt.

Fossila växtextrakt: En rik blandning av 100 % naturliga, organiska växtextrakt från fossila källor samt från världens renaste hav utanför Nya Zeeland. Dessa innehåller naturliga mängder spårämnen, aminosyror och humussyra som när huden på cellnivå.

Glycerin: En naturlig fuktighetsbevarare som håller huden mjuk, len och smidig.Cellfood Oxygen Gel är inte en medicin och ersätter inte läkemedel eller läkarvård. Vi påstår inte att produkten kan bota eller läka några sjukdomar eller ohälsotillstånd.


Njut av välbefinnandet!
Låt Cellfood Oxygen Gel vårda, nära, syresätta huden milt och skonsamt.


Mycket drygt
Cellfood Oxygen Gel
1 st 389 kr
3 st 1068 kr (99 kr rabatt!)
Antal:
 
 
Back to content | Back to main menu